top of page

 

Mijn eigen verhaal

Nog voor ik kon lezen zat ik al met mijn neus in de boeken. Schrijven deed ik ook altijd heel graag: ​dictees, werkstukken, in mijn dagboek schrijven … Die liefde voor taal is nooit meer gestopt – woorden, zinnen en teksten lopen als een rode draad door mijn leven.

Na het vwo volgde ik het eerste jaar van de lerarenopleiding Nederlands en vervolgens de studies Communicatie en Literaire Creatie. Nog steeds word ik blij als ik me tussen de schrijfboekjes en andere schrijfwaren bevind, al schrijf ik de meeste teksten tegenwoordig achter mijn computer. Een van mijn grootste dromen is om ooit een eigen verhalenbundel uit te geven.

 

Mij maak je blij met een leeg vel dat vraagt om te worden gevuld, alsof het een tekening is. Schrijf ik een tekst, dan wil ik die laten gaan over de mens achter het verhaal. Diepgang, verbinding en nieuwsgierigheid zijn voor mij belangrijk, zelfs voor zakelijke teksten. Het liefst schrijf ik over mensen. Onderwerpen die mij  bijzonder aanspreken zijn: onderwijs, opvoeding, (klassieke/oude) muziek, wonen, lifestyle, gezondheid, cultuur, natuur en maatschappelijke thema’s.

Bovendien houd ik niet alleen van woorden op papier, maar ook van kleuren en vormen. Ik bied namelijk ook intuïtief tekenen aan. Kijk op www.kleurmetjehart.nl

 

bottom of page